Beskrivelse fra midtjyllands avis

 

Gamle, skæve ting er favoritmotiver, når maleren Sanne Felicia stiller sig foran staffeliet. Her i juni kan en række af hendes billeder ses i foyeren på Galten Bibliotek. Hun har i mange år arbejdet som musiker og pædagog. Hun har også arbejdet med børnebøger og tegneserier, men har i de senere år især dyrket maleriet.

- Jeg er stemningsmaler og finder mine motiver inde i mit hoved, fra ting jeg oplever, mærker i mit liv, fortæller hun selv om sine billeder.

- Gamle skæve ting fascinerer mig, uanset om det er huse, træer eller sære personligheder. Ting der ikke har plads, men som på mystisk vis heller ikke kan undværes. Et solstrejf i en gammel ringeklokke på en rusten cykel. En forrevet hankat, der spadserer afsted på hovedgaden. Vejr og vind er en stor del af mine billeder.

Sanne Felicia har tidligere udstillet blandt andet på Bovbjerg Fyr, Helsingør Kunstgalleri, kunstbygningen Filosoffen i Odense, Bakkegården Fyn, Gyngen i Århus foruden lokalt på Galten og Skanderborg biblioteker og Galten Elværk og bank.